• New
  • -26 %
Накладките са органични за SUZUKI AN 400 К1/К2/К3/K4/K5/K6 Burgman/Skywave 2001-2006 01 02 03 04 05 06 задните OEM нови ZPMOTO-спирачки

Накладките са органични за SUZUKI AN 400 К1/К2/К3/K4/K5/K6 Burgman/Skywave 2001-2006 01 02 03 04 05 06

BGN 20.00
BGN 27.15

Наличност
Налично за поръчка

Превысьте OEM спецификация. Предмети трябва да бъдат върнати в първоначалното състояние за връщане или замяна. Ние притежаваме уникални географски предимства и просперитет на външната търговия. ZPMOTO Motorcycle Parts & Accessories Development Co.
* Бързо възстановяване на спирачната мощност по време на мокри пътища. Ние предлагаме огромно количество електронен бизнес от целия свят.
* Опазване на околната среда с нула съдържание на токсични съставки.
Това е вашият нов източник за мотоциклети и атв аксесоари и резервни части. Вашето удовлетворение винаги е приоритет № 1. Кевлар е органичен по-висока якост самокатные подложки с 35% медна прах от теглото и въглеродни с пелети осигуряват колодку, която трае много по-добре от оригиналните тампони и повечето конкурентни накладки, но осигурява отличен спирачен ефект.
Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка. Ако се интересувате от някой от нашите продукти или искате да обсъдим по поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас.
* Осигурява несравнимо усещане на педала. Този съставката е подходящ за използване на всички по-тежки скутер с големи двигатели за по-бързо използване на улицата и е идеален за използване с всеки материал спирачни дискове. Подложки серия Kevlar organic са идеален избор за по-тежки и големи скутери в енергична градски употреба и идеални за използване с всички видове дискови материали.
При производството на тези подложки се използват само специални нетоксични съставки, което ги прави екологично чист продукт, без да жертвате качеството. Те осигуряват по-дълъг живот, отколкото оригиналните подложки, а също и отличен спирачен ефект и почти не увреждат дискове.ние се настаниха в Гуанджоу, най-големия пазар на електроника от Китай.
* Ниско Пыление. Тези отговорности отговорност на купувача. Ако вие се чувствате разочаровани в продукт, да ни уведомите за това в рамките на 7 дни от датата на доставка.
Накладките от серията Kevlar organic осигуряват точно това, по-висока производителност накладки и дълъг живот за средна и тежка гама скутери.

Към свойства

Диаметъра На Продукта:
9.2cm
Дължина На Продукта:
8.12cm
Тегло На Продукта:
0.222kg
търговска марка:
ДТРАД
Тип Елемент:
Спирачни Дискове
Широчина На Елемента:
4.22cm
Името На Модела:
ZP411
Вид На Материала:
МЕД, ВЪГЛЕРОД, РАФТИНГ, КАЛАЙ, ГРАФИТ
специални характеристики:
накладките
Височина На Продукта:
0.832cm

Продукти в категория