• New
  • -28 %
Спирачни накладки за SUZUKI LT-a 750 XPCK9 / XPCL1 / XPCL2/XPCL3/XPCL4 King Quad 750 AXi хидравличен волан Camo 2009-2014 отпред (от ляво)

Спирачни накладки за SUZUKI LT-a 750 XPCK9 / XPCL1 / XPCL2/XPCL3/XPCL4 King Quad 750 AXi хидравличен волан

BGN 23.00
BGN 32.00

Наличност
Налично за поръчка

Моля, уверете се, че вашият адрес в Alipay съвпада с вашия адрес за доставка, преди да сте платили. Търговия на едро е добре дошъл. Ако се интересувате от някой от нашите продукти или искате да обсъдим по поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.Отлични уплътнения на достъпна цена. На всички ни детайли са съобразени с международни стандарти за качество и са високо ценени в различни пазари по целия свят. Тези отговорности отговорност на купувача. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.
Тези накладки скутер направени в Китай с помощта на 30% меден прах по тегло с въглеродни гранули . Ние се грижим за всеки купувача и ще положим всички усилия, за да реши всеки проблем в добрата бизнес начин.
При производството на тези подложки се използват само специални нетоксични съставки, което ги прави екологично чист продукт, без да жертвате качеството.
ДОБРЕ ДОШЛИ В МАГАЗИН ZPMOTO
Съвместимост : SUZUKI BENELLI
Еквивалент на EBC # FA413
Този списък е предназначен за една отношение на спирачните накладки, за следните модели :
F= Front-R= Rear F & R= Front & Rear
Лесна Инсталация. Ние сме добавяне на нови неща всеки ден и ние обикновено можем да победи на всяка цена! Спирачни накладки и дискове са от решаващо значение за сигурността и трябва да се проверява редовно. Купувачът е отговорен за плащането на всички данъци и/или такси, събирани в страната му. Трябва да се свържете с нас по отношение на тази услуга. Като го оставите положителен коментар, нашата система ще ви даде положителна оценка в същия ден.
* Осигурява несравнимо усещане на педала. Кевлар е органичен по-висока якост самокатные подложки с 30% медна прах от теглото и въглеродни с пелети осигуряват колодку, която трае много по-добре от оригиналните тампони и повечето конкурентни накладки, но осигурява отличен спирачен ефект. Този съставката е подходящ за използване на всички по-тежки скутер с големи двигатели за по-бързо използване на улицата и е идеален за използване с всеки материал спирачни дискове.

Към свойства

Височина На Продукта:
0.822cm
Диаметъра На Продукта:
7cm
търговска марка:
ДТРАД
Тип Елемент:
Спирачни Дискове
Широчина На Елемента:
4.08cm
Тегло На Продукта:
0.2kg
Вид На Материала:
МЕД, ВЪГЛЕРОД, РАФТИНГ, КАЛАЙ, ГРАФИТ
Дължина На Продукта:
8.3cm
специални характеристики:
накладките
Името На Модела:
ZP413

Продукти в категория