• New
  • -12 %
610-352-7949 / POA-LMP148 оригиналната гола крушка за SANYO PLC-XU4000;EIKI LC-WB200/LC-XB250

610-352-7949 / POA-LMP148 оригиналната гола крушка за SANYO PLC-XU4000;EIKI LC-WB200/LC-XB250

BGN 141.00
BGN 160.00

Наличност
Налично за поръчка

Нашият екип по продажбите ще ви посъветва sincerly за данни на осветителни тела и предлага добра стойност,която си струва парите.
Благодаря за Вашето посещение и приятно пазаруване. Професионален Екип Сътрудничество. Първо, дай проектор се да се охлади напълно, след всяка употреба, преди да го преместите или да бъдат опаковани в калъф за носене. В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните : изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в нова крушка и сменете корпуса на лампата и капака. Обикновено за няколко часа до края на очаквания срок на експлоатация на лампата върху екрана на проектора се появява съобщение. Ние сме винаги тук, за да ви подкрепят, ако се сблъскате с някакви проблеми. Още един съвет за да направите вашата лампа на проектора-късно, е почистване на филтър на проектора сгъстен въздух на всеки няколко месеца. гаранция за 180 дни. За да докаже качеството на нашите лампи, ние можем да ви предложим 180-дневна гаранция от датата на издаване на фактурата за доставка,която може да ви накара да се наслаждавате на живота си свободни. Ние сме тук представяме това, което обикновено се продават :
1, Първоначално крушка с доставки жилище с неутрална опаковка
2, първоначално крушка с доставки жилище с първоначално опаковка
3, оригинален модул от производители
4, съвместим топчета изработени с импортированными горелки. Ние сме ангажирани проекционными лампи вече 10 години. щедър запас ни позволява да организираме доставка бързо, обикновено поръчаните лампи могат да се изпращат в същия ден. Ние сме винаги тук, за да отговорим за първи път преди време.

Към свойства

търговска марка:
АВО
Номер На Модела:
POA-LMP148

Продукти в категория