• New
0051# 25.5 електрическа китара на шийката на болт на палисандровом грифе прекрасно качество на 22 лада

0051 25.5 електрическа китара на шийката на болт на палисандровом грифе прекрасно качество на 22 лада

BGN 99.20

Наличност
Налично за поръчка


Характеристики на врата електрически китари :
Лешояд електрически китари болт на грифе от палисандрово дърво прекрасно качество на 22 лада
1 бр китара лешояд. Но това е необходимо, в противен случай митническо отвори пакета и переоценит китара. Ако имате нужда от друга дължина на скалата, моля, свържете се с мен. Уверете се, че получавате продукт, в добро състояние.
Добре дошли, за да видите моя елемент. Наши клиенти са търговци на дребно, цигулка магазини, мюзикъли, учители, преподаватели и т. ние сме инсталирали содружественные кооперативни търговски отношения с клиентите от повече от 30 страни и зони в Америка, Европа и Азия
Ние считаме за един от най-добрите производители на китари в Китай; не само поради които дават нашите продукти, услуги ССМИИ сме в състояние да ви осигури С.С нашата суперэкскеллентной техника handcrt ние искаме да се гарантира, че всяка китара, която направихме, е един добър отзвук и поддържа unpled. разположен в видове изготавливания различни музикални аппаратур.
Строг подбор на материалите и изработката му
Ние имаме много строг стандарт, за да изберете дървен материал . Ние използваме интернационально предварителни тунери тонове и внесени апаратура тарировки тонове за да настроите и опита на тоновете, за да се гарантира качеството на изпълнението на стандарти за Център за наблюдение и проверка на музикалния инструмент на Китай. Имаме достатъчно опит за да ви помогне да получите продукт живи и здрави. Ако сте физическо лице, купувачът, учител, музикалното училище, магазин и т. Мога да гарантирам, че ще ви обичам моя детайл е много.
Това обикновено отнема около 5-8 дни за EMS, за да доставят предмети.

Към свойства

търговска марка:
иньфенте
Номер На Модела:
202
Тип:
лешояд китара

Продукти в категория