• New
  • -49 %
Кожена електрическа китара каишка каишка / китара каишка / електрически бас каишка зелен цвят може да се регулира свободно!

Кожена електрическа китара каишка каишка / китара каишка / електрически бас каишка зелен цвят може да

BGN 131.00
BGN 257.28

Наличност
Налично за поръчка


Ние музика Бейтс, ние сме професионалисти да свири музика, и ние улучшим нашите продукти и услуги, за да бъде по-добре.време за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на други фактори, като време или място на местоназначението.com ще даваме парите на нашата сметка .
Standard shipping : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни
Въздушна поща стълб на Хонг конг : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни
Всички други изрази, които искате, вие можете да се свържете с нас.Ако продуктът , който сте получили, има някакви проблеми, моля, пишете ни по електронната поща или оставете ни съобщение, преди да даде своя спор или отрицателна обратна връзка, така че можем да се занимава с него колкото е възможно по-скоро и по-ефективно.Ако харесвате нашите продукти , моля, дайте ни пет-звезден обратна връзка, и нека други се радват на него.
Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас онлайн или оставете ни съобщение чрез Контакт сега. Така че е безопасна услуга ескроу.ние ще дадем пет начални прегледи на всеки доброто на купувача също.след като ние ще изпратим колет и се уверим, че няма да си получите пратката, ние ще ви върнем всички пари.Ако сте видели, че пратката пристига при вас у дома, можете да проверите това в митницата или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.моля, пишете Ми чрез "моите съобщения" или "да задават въпроси на продавача", ако имате някакви въпроси относно нашия списък или вашата покупка.
EMS : проверка на времето за доставка 5-10 работни дни
Въздушна поща стълб кита : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни
e Packet : проверка на времето за доставка 5-10 работни дни, доставката само при нас
Posti Finland : проверка на времето за доставка 10-30 работни дни, доставка само в Руската Федерация и Беларус.

Към свойства

Номер На Модела:
КАИШКА
Тип:
КАИШКА

Продукти в категория