• New
Нов 700C 38 мм аргумент та пътен под наем aero 3K UD 12K пълен въглеродни влакна под наем джанти отношение шишчета 20.5/23 / 25 мм ширина на свободен кораб

Нов 700C 38 мм аргумент та пътен под наем aero 3K UD 12K пълен въглеродни влакна под наем джанти отношение

BGN 449.58

Наличност
Налично за поръчка

Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т. Моля, обърнете внимание : Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ние ще се занимаваме с вас, за да реши всички проблеми колкото е възможно по-скоро.)
включете хъбове (Моля, изберете любимите си хъбове, черен / бял / червен цвят, може да се използва за 8/9/10/11 скорости SHIMANO/SRAM freewheel, и включване на шишчета,ако трябва да се използва за CAMPAGNOLO freewheel, моля, в ред "Забележка" да ми каже.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт. или превозва с две пакети или по-парцели за въздушна поща.
2 Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.

Към свойства

Цвят:
с възел NOVATEC 271, с възел NOVATEC 291, с избрания възел, с POWERWAY R13, с POWERWAY R13 G3, керамично подшипником R13, с POWERWAY R39 G3, с POWERWAY R36, с POWERWAY R36 G3, керамично подшипником R36 G3
is_customized:
Yes
Спирачна Система:
V-Спирачка
Приложимо Под Наем:
Пътнически Велосипеди
Покритие:
гланц / мат (блясък по подразбиране)
Материал На Колелата:
въглерод
Номер На Модела:
38 мм решетеста джанти
Размер:
700C
Отвора За Спици:
отпред 20 + отзад на 24 или отпред 18 + отзад 21
Дължината на пара 1 чифт:
едно предно колело и едно задно колело и 1 чифт шампуров
Характеристики:
събраното пълно включва спици и эпицентры дейности
Материал:
3K / UD / 12K(по подразбиране 3K)
Ширина на рамки:
20.5 / 23 / 25мм (по подразбиране 20.5 мм)
държава:
100% чисто нов

Продукти в категория