• New
Чисто нов китайски метален FC-6S оптични влакна Секира оптичен нож

Чисто нов китайски метален FC-6S оптични влакна Секира оптичен нож

BGN 31.98

Наличност
Налично за поръчка

9 мм) Срокът на служба на острието 26 000 продължава със (2000*12) размери колуна 63 x 76 x 63 mm тегло 310 грама
ПЛАЩАНЕ
1. за всякакви подробности, моля използвайте EMS или вашия местен стълб когато изпратете назад
КОМЕНТАРИ
1. По подразбиране се използва Въздушна поща China post и Въздушна поща HK post. тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система. ние можем предоставяне на международни транспортни услуги, както следва :
Въздушна поща стълб кит, Въздушна поща стълб HK, EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex.Всички продукти са проверени и тествани, преди да изпрати.всички върнати детайли трябва да бъдат в своите първоначални условия, включително кутия и аксесоари. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. уверете се, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.Благодаря ви за разбирането.
Безплатна доставка на чисто нов китайски FC-6 S точност ръководят оптични влакна Секира оптичен нож
Този скалыватель оптични влакна FC-6 S е на разположение с един волоконным адаптер за единични влакна с покритие от 250 до 900 микрона. ние можем да разпознаем плащане чрез Набирателни, Западното връзка и T / T. Изкуствени дефекти не са гарантирани, като счупени, надраскани и така нататък. купувачът е отговорен за застраховка, проблеми и щети, причинени на услугата за доставка, като злополуки, забавяне или други въпроси.

Към свойства

търговска марка:
ТРЕНСБЭТТЕР
Номер На Модела:
FC-6S
Приложими влакна:
0,25, 0,9 мм
Диаметърът на влакното:
125um
Диаметър покритие:
250um ~ 900um
Типичен Ъгъл Разцепен:
0,5 градуса
Размери Тесака:
63 x 76 x 63 мм
Тегло:
380
is_customized:
Yes

Продукти в категория