• New
  • -12 %
Vt80lp съвместима гола крушка с корпус за VT48 / VT49/VT57/VT58/VT58BE/VT59

Vt80lp съвместима гола крушка с корпус за VT48 / VT49/VT57/VT58/VT58BE/VT59

BGN 106.00
BGN 120.00

Наличност
Налично за поръчка


Благодаря ви за посещението и успешно пазаруване.
Ние Ви препоръчваме да се обърнете към ръководството на потребителя, за да определите точните инструкции за вашия конкретен модел. Лампата плъзга с напредване на възрастта. Първо, дай проектор се да се охлади напълно, след всяка употреба, преди да го преместите, или се опаковат в чанта за носене.
Спецификата на деталя закътано : живачни лампи напрежение на тока : 220v търговска марка : Awo-лампи средният живот (hrs) : 3000 номер на модела : VT85 LP гаранция : 180day място на произход : Китай (континентален) продължителност на живота : 2000-3000 Номинална мощност : NSH150
На склад има над три хиляди различни стоки. Ние се занимаваме с лампи за проектори вече 10 години.Професионален Екип Сътрудничество. За да докаже качеството на нашите лампи, ние можем да ви предложим 180-дневна гаранция от датата на фактурата за доставка,която може да направи живота свободен. Надеждна Corporation. Обикновено за няколко часа до края на очаквания срок на експлоатация на лампата върху екрана на проектора се появява съобщение. В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните : изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в новата крушка и сменете корпуса и капака. Някои проектори позволяват да се провери броя на часовете, използвани вашата лампа, чрез вградена система за меню. Нашият екип съветва ви искрено за данни лампи и да предложи добро съотношение между цена и качество,което да си струва парите. Най-важното, което трябва да запомните е, че никога не трябва да се докосват лампи или корпуса директно с пръсти.
Как и кога да се замени лампа на проектора
Може би е време да се замени лампа на проектора.

Към свойства

търговска марка:
АВО
Номер На Модела:
VT80LP

Продукти в категория