• New
  • -12 %
Качеството на оригиналната гола крушка SP. 8VC01GC01 / BL-FU190E за проектор OPTOMA HD25E / HD131XE гаранция 180Days

Качеството на оригиналната гола крушка SP. 8VC01GC01 / BL-FU190E за проектор OPTOMA HD25E / HD131XE гаранция

BGN 99.00
BGN 112.00

Наличност
Налично за поръчка

Ние сме винаги готови да ви помогнат, ако се сблъскате с някакви проблеми. Обикновено за няколко часа до края на очаквания срок на експлоатация на лампата върху екрана на проектора се появява съобщение.
Съвети за удължаване живота на проектора и лампата
Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да се удължи срока на експлоатация на лампата. Някои проектори позволяват да се провери броя на часовете, използвани вашата лампа, чрез вградена система за меню. В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните : изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в новата крушка и сменете корпуса и капака.Професионален Екип Сътрудничество. Ние сме винаги тук, за да отговорим на първия по-рано на път.
Контакти
Ако имате някаква молба, или искате да получите повече информация за нас, моля не се колебайте да се свържете с нас по Trademanager или изпратете писмо на електронната поща. Ние сме тук представяме това, което обикновено се продават :
1, Първоначално крушка с доставки жилище с неутрална опаковка
2, първоначално крушка с доставки жилище с първоначално опаковка
3, оригинален модул от производители
4, съвместим топчета изработени с импортированными горелки. Ние се занимаваме с лампи за проектори вече 10 години.
Как и кога да се замени лампа на проектора
Може би е време да се замени лампа на проектора.
Благодаря ви за посещението и успешно пазаруване. Първо, дай проектор се да се охлади напълно, след всяка употреба, преди да го преместите, или се опаковат в чанта за носене. Вие също трябва да се избягват екстремни температури-не оставяйте проектор в колата през лятото или при температура под 40 градуса.

Към свойства

търговска марка:
АВО
Номер На Модела:
BL-FU190E

Продукти в категория