• New
  • -6 %
The 3pcs/лот plumber tools abs plastic pipe size16mm/ 20mm/ 25mm Pex-AL-PEX Reamer PPR Calibrator for Planning Pipe in China

The 3pcs/лот plumber tools abs plastic pipe size16mm/ 20mm/ 25mm Pex-AL-PEX Reamer PPR Calibrator for

BGN 9.00
BGN 9.60

Наличност
Налично за поръчка


Тук ние искрено поздравява нашите приятели както от страната, така и от чужбина, за да се присъединят към нас и да се създаде блестящо бъдеще! Ние сме готови да се присъединят към вас в делови отношения, на основата на равнопоставеност и взаимна изгода! Ако ние можем да ви нищо да помогне, тогава ще бъдем щастливи./лот водопроводчик инструменти abs пластмасова тръба size16mm/ 20mm/ 25mm Pex-AL-PEX разгъвка на PPR калибратор за водопроводни тръби в Китай
Детайл :
Калибратор PPR почистване Pex-AL-PEX Reamer PPR :
Водопроводчик специални инструменти 16mm 20мм25мм32мм Pex-AL-PEX удължител калибратор с вътрешен-външен фаской US$ 46. Ние ви уверя в най-добрите ни услуги по всяко време! Ние ви молим да продължите вашето доверие и подкрепа!
.
Нашите продукти са преминали успешно цялостна проверка на автентичността на система за управление на качеството ISO9001 : 2000, нашата годишният производствен капацитет е на първо място в местната индустрия, нашите продукти са огромен пазар,на повече от 80% от нашите продукти се изнасят в Азия, Южна Америка, Северна Америка, Европа, Близък Изток, Океанию, Африка и така нататък, и получават високи похвали от нашите клиенти.
Разположение :
Zhejiang, Китай (Континентален)
Година На Строителство :
2003
Година на началото на износ :
2006
брой на служителите :
50-100 души
Общият Годишен Обем На Продажбите :
5 милиона щатски долара
Основни Пазари :
Източна Европа, Южна Америка, Западна Европа, Средния Изток, Океания
Сертификати На Продукта :
МАРКИРОВКАТА CE, УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ
Домакин City Diankou Shenghai Electron Metals Фабрика, разположена в Чжэцзяне, Китай, е производствен предприятие, специализирана в тръбопроводни инструменти, труборезах, заваръчни апарати за тръби, машини за челна заварка на тръби, водопроводни тръби и фитингах, хладилни инструменти и други инструменти hareware с напредналите производствени съоръжения и технологии.

Към свойства

is_customized:
Yes
Приложение:
Гофрирование
Материал:
неръждаема стомана
Направи си Сам пособия:
Водопровод
Номер На Модела:
JH-121
Тип:
Комбинираната Клещи
Приложение:
Тип:
Място на произход на стоката:
Материал:
пластмасов и стоманен нож
Размер:
abs plastic pipe size 16mm 20mm 25mm
Име:
Калибратор PPR на разширителя PEX-AL-PEX

Продукти в категория