• New
  • -12 %
610-339-8600 / POA-lmp127 първоначално малко по-лампа за SANYO PLC-XC50 АД-XC55 АД-XC56;EIKI EIKI LC-X25 / LC-X30 / LC-XS25/LC-XS30

610-339-8600 / POA-lmp127 първоначално малко по-лампа за SANYO PLC-XC50 АД-XC55 АД-XC56;EIKI EIKI LC-X25

BGN 115.00
BGN 131.20

Наличност
Налично за поръчка


Съвети за удължаване живота на проектора и лампата
Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да се удължи срока на експлоатация на лампата. щедър запас ни позволява да организираме доставка бързо, обикновено поръчаните лампи могат да се изпращат в същия ден. Най-важното е да запомните, че никога не трябва да се докосват лампи или корпуса директно с пръсти. Професионален Екип Сътрудничество. Ние сме ангажирани проекционными лампи вече 10 години. Надеждна Corporation. Ние сме тук представяме това, което обикновено се продават :
1, Първоначално крушка с доставки жилище с неутрална опаковка
2, първоначално крушка с доставки жилище с първоначално опаковка
3, оригинален модул от производители
4, съвместим топчета изработени с импортированными горелки. Вие също трябва да се избягват екстремни температури-не оставяйте проектор в колата през лятото или когато той е под 40 градуса. Някои проектори позволяват да се провери броя на часовете, през които вашата лампа е използвана чрез вградена система за меню. За да докаже качеството на нашите лампи, ние можем да ви предложим 180-дневна гаранция от датата на издаване на фактурата за доставка,която може да ви накара да се наслаждавате на живота си свободни. Още един съвет за да направите вашата лампа на проектора-късно, е почистване на филтър на проектора сгъстен въздух на всеки няколко месеца. гаранция за 180 дни. Лампата плъзга с напредване на възрастта.
Контакти
Ако имате някаква молба, или искате повече информация за нас, моля не се колебайте да се свържете с нас по Trademanager или да изпрати писмо по електронната поща. В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните : изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в нова крушка и сменете корпуса на лампата и капака.

Към свойства

търговска марка:
АВО
Номер На Модела:
610-339-8600 / POA-LMP127

Продукти в категория