• New
  • -23 %
W13120 wood Patterns 10 квадрата, широчина 1 м гидрографические фолио, печат на пренос на вода

W13120 wood Patterns 10 квадрата, широчина 1 м гидрографические фолио, печат на пренос на вода

BGN 32.00
BGN 41.60

Наличност
Налично за поръчка

Сега ние го приемаме!
Също така ние имаме онлайн магазин, ще можете да щракнете тук, за да посетите нашия интернет-магазин, за да направят покупка онлайн!
Q5. също така на разположение, за да спаси превоз ние не предлагаме този размер за чужбина пратки,
Вие трябва да платите нас като дължината на повече от 10m, нашите продажби ще ви кажа предварително,
Товари, които се сглобява, можете да поискате от вашите продажби забави Товарен, докато правите поръчка.Филм за печат пренос на вода роялти популярният : ние започнахме нашите собствени картини, някои от снимките са достъпни само от нашата компания.
големи количества могат да се прилагат наш дистрибутор във вашия район, моля свържете се с нашите продажбите, за да научите повече. За повечето детайли, ако детайл може да се натопи във водата, след това можете да използвате гидрографический процес. какво ще кажете за опаковане на моите продукти? Мога ли да се използва логото или ваша собствена опаковка?
Да, ти можеш. Това ще бъде вашето проба кралски особи, ние никога не продават вашата проба възнаграждение на трети лица. Най-добрата цена : конкурентна цена на слаб поръчка, голяма отстъпка за голям поръчка.
В континенталната част на Китай, няколко фабрики признавают онлайн обезщетение, но приемат T/T или L / C, такива традиционни методи за компенсация само.Най-доброто сервизно обслужване : ние осигуряваме ви тренировка умение брошура пренос на вода, полезни съвети. производство на поръчка : ние можем също така да отпечатате своя собствена структура, моля изпратете ни снимка дизайн вътре . може ли да се вземе на онлайн плащане, като Paypal?
Да, с развитието на международния бизнес все повече и повече клиенти възнамеряват да извършват плащания онлайн. различни картини на филма брошура пренос на вода 6.

Към свойства

търговска марка:
iWDF
Дължина На Продукта:
10m
Широчина На Елемента:
0.5m
Височина На Продукта:
5cm
Тегло На Продукта:
0.6kg
Вид На Материала:
PVA
специални характеристики:
PVA
is_customized:
Yes
Тип Елемент:
Стикери И Етикети
Дължина:
10m
Широк:
1m
Приложение:
пластмаса, метал, керамика, дърво, камък, смола
Материал:
PVA

Продукти в категория