• New
250*16mm WRE-130 E вид изработени термопара, промишлен датчик за температура nichrome-constantan

250*16mm WRE-130 E вид изработени термопара, промишлен датчик за температура nichrome-constantan

BGN 12.80

Наличност
Налично за поръчка


Термопара съставени са 2 различни компоненти диригент когато контур синтез 2 на краищата, когато температурата е 2 връзки не в същото време, ще термальное в рамките на веригата.
дължина на сондата : 16* 250 мм
L=250 mm
Коментари
Уважаеми клиенти, удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.
Електрическа топла термопара ще расте с края на измерване на температурата, тя е само с размера на температурата термодвойка в края на материали и решителен, няма нищо общо с дължината и диаметъра на гореща електрод. Ако работен края на термодвойка съвпада с изпълнението, а когато разликата в температурата на дисплея на уреда ще бъдат монтирани на термоелектрически потенциал термодвойка съответните стойности на температурата.
Изработена термопара се отличава с висока точност, малка грешка, стабилни резултати.Още веднъж благодаря!
Приятелско общуване може да реши всички проблеми!
~ ^ ^ ~
Благодаря ви за посещението и добре дошли обратно !!. За висока температура термодвойки се използват при повечето видове.
& Ако сте доволни от подробности, моля, оставете положителен отзив за нас.
& Ако не сте доволни от това, моля, свържете се с нас,преди да напусне отрицателни отзиви ,просто trut us решим всички проблеми ,моля, нека се промени, за да расте заедно с вас, ние имаме нужда от вашата помощ . Индустриална термопара серия WR като сензор за измерване на температура, обикновено с датчик за температура, администратора и индикаторна приборой, като например система за управление на процеса, дава възможност за директно измерване или контрол при производство на всички видове течности в диапазон 0-1300 градуса по Целзий, парна и газова среда и температурата на твърда повърхност.

Към свойства

is_customized:
Yes
Номер На Модела:
E
Тип:
Друго
Термопара:
E
отговор:
по-малко от 90 секунди
Тип:
нихром-Константан
Температурен Диапазон:
0-900 градуса топлина
is_customized:
Yes

Продукти в категория