• New
Безплатна доставка 1/4 AF2000 Air Source Treatment Filter пневматичен компонент

Безплатна доставка 1/4 AF2000 Air Source Treatment Filter пневматичен компонент

BGN 8.48

Наличност
Налично за поръчка


АКО НЯМА СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ, Е ПО ПОДРАЗБИРАНЕ КОСАТА КИТАЙ ПОСТ ВЪЗДУШНА ПОЩА.АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДРУГ БИЗНЕС-КУРИЕР, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С МАГАЗИН.
ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ Е НАЛИЧЕН CARRER И ИЗКЛЮЧВА ПОЧИВНИТЕ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ. ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ВАРИРА, ОСОБЕНО ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ.АКО НЕ СТЕ ПОЛУЧИЛИ ВАШИЯТ ТОВАР Е В РАМКИТЕ НА 45 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ИЗПРАЩАНЕ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. НИЕ ЩЕ СЛЕДИТЕ СПЕДИЦИЯ И ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО С ОТГОВОР. НАШАТА ЦЕЛ Е ЗАДОВОЛЯВАНЕ НУЖДИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ!
ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ НА 100% ВЪРХУ ПРЕДМЕТА НА EY. МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС WITHIH СЛЕД 24 ЧАСА, СЛЕД КАТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПАРЦЕЛЛУ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ INCLUDINGS P&P ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН В СЛУЧАЙ ДЕТАЙЛ(И) В ТЯХНОТО ПЪРВОНАЧАЛНО СЪСТОЯНИЕ.
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС, АКО СТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ, МОЛЯ НЕ ПОДДЕЛЫВАЙТЕ ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР 5 ЗВЕЗДИ ЗА DRDER.
АКО НЕ SAISFIED, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ВСЕКИ ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ИЗЛАГАНЕ ,НИЕ РАЗБИРАМЕ CONCEMS И УСЕЩАНЕТО ВИЕ МОЖЕ ДА ИМАТЕ , НИЕ ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ НАЙ-ДОБРОТО НИ ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА ВЪПРОСИ, PLIASE ДАЙТЕ НИ ШАНС И ДА СТЕ!
СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ, НИЕ ОБИКНОВЕНО НАМАЛЯВАМЕ ЦЕНАТА НА ФАКТУРА, ИЗДАДЕНА ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ДАНЪЦИ, НОРМАЛНО, САЩ, НЯМА ПРОБЛЕМ, НО ЗА НЯКОИ СТРАНИ, МАЛКО Е ТРУДНО, КАТО КАНАДА, АКО НЯКАКЪВ ДАНЪК ПОРУЧЕННЫЙ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,СЛЕД КОЕТО КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН ЗА ДАНЪК, БЛАГОДАРЯ!

Към свойства

Тип:
Блок За Обработка Източник
Номер На Модела:
AF2000
Тип:
Флитр
Размер На Пристанището:
1/4 BSPP
Точността На Филтър:
40uM
За:
инсталация за обработка на пневматични източник на въздух
Работна Течност :
Въздух
Работно Налягане:
15,0 кпс/cm2
Диапазон на работни температури:
5~60°C
Опаковка:
Големия джакпот

Продукти в категория