• New
Новият Lenovo IdeaPad U410 25-203730 черно САЩ клавиатура на лаптоп със сребърна рамка

Новият Lenovo IdeaPad U410 25-203730 черно САЩ клавиатура на лаптоп със сребърна рамка

BGN 37.34

Наличност
Налично за поръчка

401 NSK-BC4 SQ AELZ8 U00210 MP-11 K93 US-6862
Съвместими Модели :
За лаптоп IBM / Lenovo Idea Pad U410 Series
За плащането 1) ние приемаме Alipay, West Union, TT. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.
За изпращане 1. Ние можем да отнеме повече време за подготовка за поръчки на големи количества, и ние ще ви информираме за определено време, необходимо за това. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 6.Можем да доставим вашите поръчки възможно най-скоро, след като получим потвърждение за вашето плащане от .Ако сте доволни от стоки и нашите услуги, моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с всички 5 звезди за стоки, и ако можете помогнете покажи някои снимки на стоките, които сте получили в добро състояние като отправна точка за други клиенти, можете да се свържете с нас, за да поиска купон по скриншотам положителен отзив от снимки.по някаква причина не сте доволни от детайли, ние приемаме рекламации и обмен в рамките на 7 дни след получаване на стоката, и ще вземе за себе си, разходите за обратна доставка, ние ще обработим вашето искане за връщане в рамките на 2-7 дни след получаване на върнатия продукт. 2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. По време на китайски държавни празници ние може да удължи времето за доставка на специално 2.
За Обратна Връзка 1. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Ако замяната не е налична, това възстановяване ще бъде направено с използване на оригиналния метод на плащане. И всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

Към свойства

търговска марка:
PZAscreen
Съвместим Марка:
Lenovo
Стандарт:
Стандарт на САЩ
Номер На Модела:
За Lenovo Ideapad U410

Продукти в категория