• New
  • -5 %
ORICO NS400RU3 четырехдисковый USB3. 0 raid масив box 40T настолни шкафове за съхранение на твърди дискове

ORICO NS400RU3 четырехдисковый USB3. 0 raid масив box 40T настолни шкафове за съхранение на твърди дискове

BGN 380.00
BGN 399.98

Наличност
Налично за поръчка

5 H (мм) Изходен интерфейс : USB3. да Получите опит, щепсела и да играе за потребителите HTPC и Mac.
Гъвкавост RAID Manager X скалируемост режим RAID може лесно да се определят с помощта на новите инструменти за управление на ORICO RAID Manager. Подкрепата на един диск 10 TB Western Digital enterprise-class hard disk, създаване на преносим твърд диск mass storage array security, важно хранилище на данни няма да има граници. ORICO има няколко сгради за съхранение на диска за избор. Поддържайте конфигурация на RAID устройства, подключающих продукт до други компютри, смарт телевизори и т.
5 Gbps високоскоростен пренос на истински майстор-програма USB3. 0 Type-B скорост на трансфер : 5 Gbit / с Източник на енергия на продукта : 12 V6.
Източник на захранване без страх голям капацитет модернизирани 100 V-230 V широк 78ВТ голям захранване, в допълнение към запазване на твърдия диск, за да се справят с всички видове голяма консумация на енергия и стабилна работа на сигурността на данни и различни работни среди, и сега 10ТБ и дори по-късно, за да обновите своята нова капацитетът ще стане още по-безстрашни.
Разнообразие от режима на масив за отчитане на различните нужди за съхранение ORICO NS400 RU3 поддържа RAID 0, 1, 3, 5, 10 и комбинира и други начини за съхранение на масива. Значително ще увеличи гъвкавостта и удобството на съхранение. Можете да настроите различни методи за съхранение на работа в съответствие с различните нужди на работа, за да ви помогне по-добре да завършите задачата.0 Паваж програма, теоретична скорост до 5 Gbit / s, поддръжка на протокола UASP, значително повишава производителността прехвърляне, може да намали натоварването на процесора, задържането на данни и задържане, като осигурява висока производителност на пренос на данни между хост и устройство.

Към свойства

Номер На Модела:
NS400RU3
Пакет:
ДА
Вътрешен Интерфейс:
SATA
Размер:
3.5
Подкрепа За Капацитета На Твърдия Диск:
10 TB
търговска марка:
Орико
Външен Интерфейс:
USB
Материал На Корпуса:
Алуминий

Продукти в категория