• New
  • -9 %
Съединителна плоча на въздушния филтър ЦПУ за 1/5 HPI rovan km baja 5b 5t 5sc rc автомобили резервни части

Съединителна плоча на въздушния филтър ЦПУ за 1/5 HPI rovan km baja 5b 5t 5sc rc автомобили резервни части

BGN 79.00
BGN 86.38

Наличност
Налично за поръчка

За нас, ние отделяме все RC-коли и подробности за Rovan и King Motor, които са напълно съвместими с HPI Baja. - Международен купувачът носи отговорност за брокерски такси, вносни мита, GST, PST, QST или всякакви други тарифи, такси или такси. Ще отговорим на всяко съобщение в рамките на 24 часа, с изключение на почивните и празнични дни. Моля, не се колебайте да се свържете с нас на трудни за достъп до информация, ние винаги сме тук, за да ви помогне.
Детайли за доставка
- Детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на пречистена плащане. Ние също имаме някои части за радиоуправляеми лодки и морски двигатели. Ако нямаме необходимата информация е в наличност, ние ще направим пълно възстановяване на парите. Ние също имаме някои части за радиоуправляеми лодки и морски двигатели. Ако нямаме необходимата информация е в наличност, ние ще направим пълно възстановяване на парите. Наш представител за обслужване на клиенти е тук, за да се уверите, че сте доволни от нашите услуги. Нашите цени не включват такава такса. - Ускорена доставка на разположение срещу допълнително заплащане. Ако имате нужда от тази услуга, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим няколко начина на доставка на избор,Благодаря - ние изпращаме пратката само на адрес на клиента на paypal, Моля, да потвърдите адреса си, преди да поръчате. Нашите цени не включват такава такса. Свържете се с нас ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. - Обикновено, за повечето страни (САЩ,Канада,Европа,Великобритания) ще отнеме 10-20 дни.
- Няма връщане не бъде приет след 14 дни от датата на получаване на стоката. Свържете се с нас ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.

Към свойства

Цвят:
Сребрист, червен
Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
търговска марка:
МАКСИМАЛНА СКОРОСТ НА RC WORLD
Технически параметри:
Стойност 8
За Тип Превозно Средство:
Автомобили
Актуализация На Части / Аксесоари:
Адаптер
RC Parts & Ркц:
Конектори / Публикуване
Атрибути пълно с:
Монтаж
Материал:
Метални
Принадлежности За Инструменти:
Събрани клас
Номер На Модела:
85000
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Съединителна плоча на въздушния филтър с ЦПУ

Продукти в категория