• New
Автоматичен компресор на климатик за камион Isuzu 24V 740121

Автоматичен компресор на климатик за камион Isuzu 24V 740121

BGN 256.00

Наличност
Налично за поръчка

местните митнически такси или данъци, които не са включени в цената на продуктите. Работа в затворена система, компресор ac измъква на хладилния агент от изпарителя към ниско налягане, свива и го избутва в кондензатора в страна с високо налягане на системата. Ние също така препоръчваме да използвате диаграма на съвместимост, за да се уверите, че този компресор ще отговарят на вашия автомобил.
Забележка :
Скъпи, ако вашия адрес за доставка или пощенски код се намира в отдалечен квартал на уеб сайта на DHL, ще ви бъде съобщено платите като разходите за дистанционно пространство за DHL или трябва да се променя друг нов адрес!
Искате да научите повече за това, моля, отворете следния линк :
Искате да научите повече за това, моля, отворете следния линк :
. Ако имате нужда от помощ, за да се уверите, че тази подробност ще отговарят на вашия автомобил , моля, изпратете ни снимка на вашето стария компресор, VIN и/или година на производство, марка, модел и размер на двигателя на вашия автомобил, за да можем да потвърди това за вас.Ако искате да се насладите на най-стръмните интериор на колата си, ще трябва да се провери работното състояние на системата за климатизация. Уважаемому Руския Купувач :
Моля, напишете пълното си име, за да сте сигурни, че поръчката може да бъде доставен успешно. Моля, проверете спецификациите на вашия автомобил. Бележки към закупуване : 1. Основният компонент в системата за променлив ток, който се сравнява със сърцето на човешкото тяло, е компресора на климатика. този продукт може да се различават малко от реалните изпратен продукта.И ако имате някакви проблеми с нашите детайли или обслуживаниями, моля чувствайте свободни да се свържете ние най-важното преди да излезе отрицателен резултат въздействие.

Към свойства

Тип Елемент:
Инсталиране на климатика, компресора на климатика и съединител съединител
Името На Модела:
WXIZ034
Тегло На Продукта:
8kg
търговска марка:
WNRLN
Модел автомобил:
Камион ISUZU
Напрежение:
24V
Хладилен агент:
R134a
OEM #:
-
is_customized:
Yes
Марка На Автомобила:
Isuzu

Продукти в категория