• New
Неръждаема морска заварена лента Кръгъл пръстен с полиран 8 * 45 мм прецизен морски кръгъл пръстен за присъединяване на домашни любимци 10бр.

Неръждаема морска заварена лента Кръгъл пръстен с полиран 8 * 45 мм прецизен морски кръгъл пръстен за

BGN 17.41

Наличност
Налично за поръчка

Трябва да ни кажете какъв е дефектът и да ни дадете номера на вашата поръчка. ние не носим отговорност за всяко връщане, причинено от митниците във вашата страна. Ако не сте получили колета си, преди да отворите спор, моля, свържете се с нас, за първи път. Ще се свържем с вас възможно най-скоро с най-доброто решение. Ако трябва да го изберете, моля, свържете се с местната поща навреме и поддържайте връзка с тях, след като пратката ви стигне до вашата страна. Дефектните артикули трябва да бъдат докладвани и върнати в рамките на гаранционния срок (и в оригиналната опаковка, ако е възможно). Моля, оставете ни положителна обратна връзка и дайте всички 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти, вашата гореща препоръка е нашият мотив да се преместим освен това наистина ще оценим вашето време, ако сте оставили положителна обратна връзка. Ограничена гаранция на производителя от 12 месеца за дефектни артикули (с изключение на артикули, повредени и / или злоупотребени след получаване). Благодаря ви за търпението. Нашата цел е удовлетвореността на клиента! Връщане и възстановяване на суми 1. Всички върнати артикули трябва да са в оригиналната опаковка и трябва да ни предоставите номера за проследяване, конкретната причина за връщането и вашия по #. Това може да направи елементите лесно до вас! 4. Пакетът включва : 10 броя заварени кръгли пръстени от неръждаема стомана. Цената за доставка не включва застраховката и данъците върху вноса / износа. Приемаме заплащане, Western Union, T / T. Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас първо, ние ще го разрешим бързо и по най-добрия начин. Високо полирани Неръждаема стомана SUS304 Mini Marine Grade Strap Belt Round Ring Bag O Ring Rigging Hardware Description : - Високо полирана и високоякостна морска марка от неръждаема стомана 304 лента с лента кръгъл пръстен O-ring - Лесен за инсталиране, издръжлив и устойчив на корозия - Множество приложения, такива като морска лодка, камиони, микробуси, каравани, ремаркета - Универсално прилягане, подходящо както за вътрешна, така и за екстериорна употреба, - Високо огледално полирано лице за лъскав външен вид и за да отговаря на днешните и модерни плавателни съдове # 39 Спецификация : - Материал : 304 неръждаема стомана - Външен диаметър : Приблизително 60 мм - Вътрешен диаметър : Приблизително 45 мм - Диаметър на дебелината на пръстена : Приблизително 8 мм - Цвят : Silve Забележка : Цената е за 10бр кръгли O пръстени от неръждаема стомана.

Към свойства

Размер:
8 * 45 мм
Материал:
СТОМАНА
Тип:
Закръглен кръгъл О-пръстен
Цвят:
Сребърен
Повърхност:
Високо полиран
Използване:
фитинги за колан за морски каишки, присъединяване на чанти, аксесоар за домашни любимци. Лесен за инсталиране / използване Максимална устойчивост на корозия и издръжливост
Ключови думи:
Кръгъл пръстен с колан за морска лента

Продукти в категория