• New
  • -50 %
Електрически чайник, напълно автоматична горната бутилка вода набор от начало на въртящата интелектуална чаена машина анти-суха защита

Електрически чайник, напълно автоматична горната бутилка вода набор от начало на въртящата интелектуална

BGN 164.00
BGN 328.00

Наличност
Налично за поръчка

Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка. много благодаря за Вашата подкрепа и добре дошли в нашия магазин по всяко време. 3) за да осигури на вас ще получите детайли с ниска задължение изчистване на митническите, ние ще обявим подробности как по-ниска стойност , всички мита за внос или такси тягла ще бъдат на ваша страна. Ще надделее . Искаме информация в рамките на 2-7 дни след като компенсация за напълно ще подтвержена.
2 ) Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни пересылках ( Парцелле на въздуха стълб кит) правилното до разликата в годините пропастта на митническия в отделните страни, което може да повлияе на бързината на вашия продукт тестван. Цвят на получения продукт трябва да преобладават . благодарим ви за разбирането !!
Тегло на опаковката защото всеки път ползи различни опаковъчни материали. Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации. е Възможно, на физическите продукти са малко по-различни. Ако продуктите имат някакъв проблем, моля свържете се с нас, ние разтворим проблем за вас незабавно. ^_^ добър ви ден, Благодаря !!
Доставка 1) Когато правите поръчка поръчка, Моля, изберете начин на доставка . ако сте доволни, моля, дайте пълен петзвезден върха. Обикновено допустимите разлики в размер на-около 0. Моля, обърнете внимание. Много добри продукции за вас. 2) промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на снимката цветове , осветление, фон и т. Така че теглото на опаковката може и тегло на страницата на продукта пише различно. Че с тегло според действително се получава.
Размери и цвят 1) поради ръчно измерване .5 инча (0,5-1 см ) на измерване.

Към свойства

търговска марка:
тангву
Напрежение На Тока (В):
220V
Начин На Нагряване:
Подземно Отопление
Обемът на:
1L
топлинна:
No
Функция:
Функция За Автоматично Изключване За Безопасност
Скорост На Нагряване:
4-6 минути
Мащабна Етикет:
Inwall Mark
Материал:
неръждаема стомана
Стил:
Електрическа Кана
Автоматично изключване:
No
Източник На Захранване:
220V/50hz
Материал На Черупката:
неръждаема стомана
Време за излизане на пазара:
14 януари
Номер На Модела:
тангву
Характеристика:
Въртеливо Основа На 360 Градуса
документ:
ЕМС
Мощност (W):
800/1350 W
код на продукта:
Тангуй
JR:
168
Характеристика:
168
документ:
168

Продукти в категория