• New
AloneFire 1PC M-10 Scope Barrel Mount 1/ 25mm 30mm Adapter Ring 21 мм Уивър Picatinny Rail gun ловни аксесоари

AloneFire 1PC M-10 Scope Barrel Mount 1/ 25mm 30mm Adapter Ring 21 мм Уивър Picatinny Rail gun ловни аксесоари

BGN 6.38

Наличност
Налично за поръчка

Когато искаме стоки , ние ще бъдем отговорни за проблемите в митниците Китай ,и купувачът е отговорен за проблемите в митниците на страната на купувача s.
Спецификация :
* Стандарти за качеството на военната промишленост
* Материал на вала : внесен T7075, аэрокосмический алуминиева сплав.
* Има най-пълната в света стандартна скоба за закрепване на релсите. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.максимизиране на рентабилността и конкурентоспособността на нашия международен купувача. износ на висококачествени стоки от Изток на конкурентни цени за нашите клиенти. EMS ще бъде по-бавен, но вие ще имате по-малки шансове да плаща данък в местна митниците. Професионална гаранция за качество на точност.
* Повърхностно покритие : ha III военен клас твърд анодизиран. Ние само с UPS, DHL, EMS като товароотправитель спедиция.Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и подложени на строг контрол преди изпращане.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 72 часа след като плащането бъде потвърдено . Ако удовлетворяетесь с поставените стоки, моля, любезно помогнете да оставите положителен коментар, и ние ще направим същото и за вас. Те трябва да бъдат в състояние за препродажба. Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние.
Надявам се скоро да има с вас се справят
и
Обещавам, че ще ви дам най-добрата цена и най-доброто обслужване. Ние се грижим за нашите ценни клиенти и ще се опитаме да реши всички неочаквани проблеми.вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция.ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно. Ние винаги ще направим всичко възможно, за да реши този проблем и живеят в съответствие с вашите удовлетворение.

Към свойства

търговска марка:
Alonefire
Номер На Модела:
M-10 / Y0037
Употреба Дължина:
12 / 30СМ
Ръководство Тип:
Стандарт

Продукти в категория