• New
  • -11 %
(Мини ) Изискана Китайската Класическа Лакирана Живопис Сгъваем Екран-Lanting Party

(Мини ) Изискана Китайската Класическа Лакирана Живопис Сгъваем Екран-Lanting Party

BGN 57.00
BGN 63.98

Наличност
Налично за поръчка


Доставка
Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 24 работни часа след получаване на плащането . Когато пазарувате от нас, вашето удовлетворение е наш приоритет № 1.Аз ще направя всичко възможно, за да сте останали доволни. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък. Доставка до имената на държавите отнема около 18-25 дни. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз почтително Ви моля, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно изучавайки описанието и снимките, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията.
Задоволителен Клиент
Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.2) инча тегло (580 g)
За Продукта
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна.размер
Размер (18. Моята цел е да се гарантира, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас. Каним ви да се обадите или да ни изпратите по електронната поща всякаква допълнителна информация, която според вас ще е необходимо, за да ни предоставят помощ в обработката на Вашата поръчка.) в предмета на липса или неправилно изпращането на електронна поща от нас. Залагайте С Увереност!
Инструкция Победител
Ние автоматично ще публикуваме победител по електронна поща на адрес, който сте се регистрирали в e Bay ) веднага след завършването на аукциона. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове.

Към свойства

Стил:
Античен Имитация
Материал:
Лакирани съдове
Тема:
Хората
Воспользуйся:
Украса И За Подарък

Продукти в категория