• New
Страхотна градина / DIY материал / bonsai / terraium украса / мини-смола ограда и кофа/смола занаяти / любители / бебешки подаръци/

Страхотна градина / DIY материал / bonsai / terraium украса / мини-смола ограда и кофа/смола занаяти /

BGN 10.80

Наличност
Налично за поръчка

Коментари
Ако сте доволни по някаква причина, моля, не бързайте да оставят негативна/неутрална обратна връзка.
Детайли На Продукта
Име : миниые ограда и кофа смолаы
Материал : Смола
Пакетът включва : 1бр * мини-смола ограда и кофа
Доставка
Всички продукти са в наличност и ще ви бъдат изпратени в рамките на 7 дни от получаването на потвърждение на плащането. Ние работим усилено, за да се гарантира, че всеки клиент е 100% СБ. (Всяка връщането детайл "Свободна Перевозкы пратка" ще има изходяща стойност на норма, вычтенную от пълно връщане.
Контакти
Нашата цел е да отговорим на всички електронни писма до клиенти в рамките на един работен ден. Купувачът не може да иска отмяна на търг или връщане на парите в тази ситуация.Ако имате въпроси, моля не се колебайте да ни пишете или като кликнете върху линка за контакт продавача . Отговорен и достъпен. Въпреки това, повечето от нашите продукти може да достигне до купувачи, без никакви данъци.
ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
Часовник за обслужване на клиенти от понеделник до събота от 9 сутринта до 9 вечерта пекин стандартното време.) Моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта.
Важна забележка : Ако вашата електронна пощенска система или вашият интернет доставчик използва софтуер за блокиране на спам, можете да се ограничи нашата възможност да общуват с вас по електронна поща. Ние не носим отговорност за всички данъци върху вноса, митнически такси или митнически забавяне. Моля, консултирайте се с местните данъчни власти преди започване на търговията. Ако не сте доволни от продукт, който сте закупили от нас, можете да го върнете в рамките на 14 дни от датата на поръчка за пълно възстановяване на покупната цена, намалена с таксите за доставка и обработка на товари.

Към свойства

Стил:
Pastorale
Материал:
Смола
Тема:
Любов

Продукти в категория