• New
  • -10 %
Елегантна китайска синьо-бялата порцеланова чинийка ръчно рисувани 9 Dragon

Елегантна китайска синьо-бялата порцеланова чинийка ръчно рисувани 9 Dragon

BGN 43.00
BGN 47.98

Наличност
Налично за поръчка

Ние ще оставим положителни отзиви за всички победители ибей след получаване на стоката. Моята цел е да направим така, че Сте били щастлив клиента и са правили с нас приятни покупки. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз с уважение се обръщам към вас за помощ, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно разглеждане описание на обекта и снимки, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията. Той приема около 1825 дни, за да превозва до титлата страни. Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да направите залог. Аз искрено се надявам, че ще се свържете с мен, преди да предприемат действия.
Коментари
Отрицателна обратна връзка, спор и откриването на случая много важни за нас. Моля, имайте предвид, че размерът и цветово представяне, зависят от производствените отклонения и могат да бъдат неточни.) в предмета на липса или неправилно изпращането на електронна поща от нас. Ако не сте получили имейл или имате проблеми с изпращането на електронната ни поща, моля, обадете ни се, за обработка на поръчката. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък.размери : Д х Ш : 205 х 205 мм Забележка : посочените по-горе стоки, без база за продукта
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна. Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Към свойства

Регионална Функция:
Китай
Тема:
Домашни любимци
Воспользуйся:
Украса И За Подарък
Материал:
Порцеланови

Продукти в категория