• New
Безплатна доставка A50L-0001-0335 6MBP100RTC060-01 няма нови (стари компоненти, добро качество), можете директно да си купите или да се свържете с продавача.

Безплатна доставка A50L-0001-0335 6MBP100RTC060-01 няма нови (стари компоненти, добро качество), можете

BGN 136.00

Наличност
Налично за поръчка

Купувачите ще получат продукт, моля, бързо го открия продукт, Намерете проблема продукт, моля, използвайте продукт до (В рамките на 7 дни от получаването на продукта ) обратна връзка с нас!
Ако купувачът не смята, че прякото използване на продукта, в резултат на увреждане на стоката, продавачът не приемат върната стока
Всеки клиент, за определяне на използването на продукти, не е включена в обхвата на послепродажной защита! Ако купувачът не е съгласен с нашата програма, моля, не плащате. 10, Моля всички купувачи извършва с честни, благонадежными, справедливи търговски правила.
11 други условия на плащане : Western Union, банков превод (T/T предварително), моля, свържете се с нас, ако искате да направите това.
7, на едро поръчка ще имат най-добрата цена.
Добре дошли в нашия сайт, Благодаря за избор
Нашите продукти и услуги, и с нетърпение очакваме вашето сътрудничество!
Ние сме професионален дилър, Китай у нас има повече от десетгодишен опит, купувачите преди закупуване на нашите продукти, моля, прочетете внимателно следното :
Важно : избягвайте спорове. Ако искате да разберете точния код на дата, преди да поръчате, моля, свържете се с нас
6, поради особеностите на климата и други непредвидими фактори, ако не можете да получите на нашите продукти в продължение на период от време, определен в системата, моля, свържете се с продавача в срок, продавачът ще помогне за решаването на този проблем. Няма такъв проблем, която не може да реши, ние не приветстваме никакво зли негативни коментари и спорове.
5, Повечето продукти са подобрени код дата.
След като купувачът ще плати, по подразбиране е съгласен с нашата програма!
Продавачът напомня :
1, Ние определяме срок на доставка на 3-7 дни, но в повечето случаи, ние ще изпратим в рамките на 1-2 дни.

Към свойства

Номер На Модела:
6MBP100RTC060-01
Съвместим Марка/Модел:
Няма
търговска марка:
Кайфхт

Продукти в категория