• New
2 бр рейнбоу тип 54.2*54.2 мм квадратна осветени бутон осветени бутон с Зиппи микропереключателем за игрален автомат казино,

2 бр рейнбоу тип 54.2*54.2 мм квадратна осветени бутон осветени бутон с Зиппи микропереключателем за игрален

BGN 8.32

Наличност
Налично за поръчка

В малко вероятния случай на възникване на проблем продавачът изпраща информация на купувача за замяна.
БЕЛЕЖКИ КЪМ ЗАКУПУВАНЕ НА
Гаранция-ние приемаме връщане в рамките на 7 дни след получаване на купувача на стоките. Ако имате нужда от други видове. Ако не ни уведомите предварително, цвят ще бъде избран на случаен принцип. - Проследяване на уеб сайта : - в Съединените Щати изпращаме по електронната поща. - Ако имаме нужда от каквато и да е информация за потвърждение с вас, ние ще изпратим съобщение на страницата поръчка. - За "всякакъв вид кутии"ние не приемаме връщане.
моля, уведомете ни, ако номер за проследяване не се проследяват през 3 дни. Номер за доставка след проследяване предоставя след изпращане на и е достъпна за проследяване след 3 дни. - Моля, свържете се с продавача, когато имате въпроси, не оставяйте обратна връзка или директно, или отваряйте спор. За Русия, моля посочете пълното име, за да изпратите. Обратна връзка-ние високо ценим, ако можете да оставите съвет, след като протестируете на вашия продукт. Ние ще ви дадем оферта в рамките на 24 часа, след като сте ни изпратите съобщение. Експресна-обикновено местната митническо начислява данък, когато стоките пристигат на местната митница. Моля, обърнете внимание на това, преди да изпратите продукта.
Инсталация дупка : 24 мм напрежение за светодиодите : 12 V или 5 V цвят на светодиодите : червен, бял, син, зелен
Друг Вид
Моля, свържете се с нас. Купувачът заплаща на предната и задната разходите за доставка, освен ако това не е грешка на продавача. - Ако имате някакви въпроси, моля, дайте ни уведомите., Или може да бъде избран на случаен принцип. - Някои страни, ние изпращаме на DHL, някои страни, ние изпращаме по FEDEX.

Към свойства

Цвят:
12V червена led светлина, 12V бяла led светлина, 12V синя led светлина, 12V зелен led светлина, 5V червена led светлина, 5V бяла led светлина, 5V синя led светлина, 5V зелен led светлина
търговска марка:
JY_JUYAO ELECTRONIC
Номер На Модела:
j58
Съвместим Марка/Модел:
Няма

Продукти в категория